Bouwbedrijf van der Werff, Dokkum

Over ons

Bouwbedrijf van der Werff is een ervaren, dynamisch en klantgericht bedrijf dat zowel voor de particuliere als de zakelijke markt werkt. Wij leveren kwalitatief hoogstaand werk met een team van ervaren vakmensen.  Bij Bouwbedrijf van der Werff houden we van duidelijkheid: korte lijnen, één aanspreekpunt en heldere communicatie. Wij zijn een degelijk bedrijf in de zin van zorgvuldig en betrouwbaar.

Jongeren opleiden voor de toekomst vinden wij belangrijk. Als erkend leerbedrijf kunnen jongeren die een opleiding in de bouw volgen bij ons het vak leren.

Bouwen met Bouwbedrijf van der Werff betekent zorgeloos bouwen. Ontzorgen van de klant,  ruimte en aandacht voor uw ideeën, het hele bouwproces begeleiden van begin tot eind: wij doen het graag voor u!

U kunt ons inschakelen voor het afhangen van een deur, het maken van een kozijn in de eigen timmerwerkplaats tot een volledig nieuwbouwproject.

Ook voor het onderhouden en restaureren van woningen, bedrijfspanden en Rijksmonumenten kunt u bij ons terecht.  Bij ons werken vakmensen met passie voor oude bouwmethoden!

Met onze frisse en moderne werkwijze, gecombineerd met enthousiaste, gemotiveerde en ervaren medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres voor bouwen, verbouwen, onderhoud en restauratie!

Vraag vrijblijvend offerte aan of neem contact met ons op.

Doede van der Werff

Start typing and press Enter to search